Welke leverancier voor uw massagestoel?
Welke leverancier voor uw massagestoel?

Welke leverancier voor uw massagestoel?

Heeft uw leverancier een showroom waar u uitgebreid diverse massagestoelen van verschillende merken kunt uittesten? Hoe lang bestaat uw leverancier al? Is uw leverancier goed telefonisch bereikbaar? Heeft de leverancier een eigen service monteur? Waar worden de massagestoelen gemaakt? Hoe lang bestaat de fabriek al?

Een leverancier die tenminste goed scoort op bovenstaande criteria voldoet kan een betrouwbare leverancier zijn. Vooral het uitgebreid testen van de diverse massagestoelen is erg belangrijk. Kies een leverancier die schriftelijk garantie geeft en service hoog in het vaandel heeft staan. Als er zich dan eens iets voordoet, dan moet u ervan op aan kunnen dat het probleem snel en goed wordt opgelost. Ook de ervaring van de fabrikant speelt een rol. Er komen jaarlijks nieuwe fabrikanten op de markt, stelt u zich de vraag hoeveel ervaring zij kunnen hebben met het maken van een goede massagestoel.

Comfort Living in Hillegom, met zijn 15 jaar ervaring, voldoet aan al deze eisen. Neem geen risico met uw veiligheid. We hebben het tenslotte wel over uw RUG.